Vajna Timi Blogja Logo Vajna Tímea Blogja

2015. Május 18.
Sziklán lógó paparazzik

A Hotel du Cap/ Eden -Rock teraszára előszeretettel járnak a hírességek ebédelni. Mindenki általában délután 2-kor érkezik és egyszerűen lehetetlen asztalt foglalni az étterembe. Egyik nap sikerült ott ebédelnünk a magyar csapattal és a sziklákon kapaszkodó paparazzikra lettem figyelmes, akik az életüket kockáztatva állnak lesben, csakhogy lencsevégre kapjanak 1-1 színészt.  Nem hiába, hiszen aznap ott volt Uma Thurman és Jake Gyllenhaal is.

Majd a napsütéses időt kihasználva átjetskiztem Brett Ratner hajójához, aki széles mosollyal mondta, hogy ne menjek olyan gyorsan, mert nincs a hajón orvos:)

A fesztivál alatt megszámlálhatatlan hajót látni a tengeren ill. a kikötőkben (old port, new port), van amelyiken még helikopter leszállópálya is van.  Valamint egy Titanic nagyságú szállodahajón is megpihenhetnek az odalátogatók.  

Antonio Banderas és párja, Nikki meghívott minket egy kellemes vacsorára a Lady S hajóra, ahol keleti ételeket szolgáltak fel és kiderült, hogy a Redskins amerikai focicsapat tulajdonosának Mr. Snydernek rendkívüli a humorérzéke.

Szeretettel:

Timi