Vajna Timi Blogja Logo Vajna Tímea Blogja

2015. Április 16.
Cannes

Sziasztok!

 

Már hónapok óta kacérkodtam a gondolattal, hogy elindítom a blogomat és létrehozok egy fórumot,  ahol beszámolhatok azokról a dolgokról, amik velem történnek. Mivel most épp Cannesban vagyok, ami az év egyik legfontosabb filmes eseménye, izgalmasabb kezdésről nem is álmodhatnék!

Már a repülés is nagyon kalandosra sikerült Cannes felé. Felszállás után nem sokkal hatalmas széllökések kezdték dobálni a gépet, úgyhogy a gyomrunk már jócskán a nyakunkban volt, amikor végre leereszkedtünk az európai filmes paradicsomba.

Gyors átöltözés és máris indultunk Nemes Jeles László filmdrámájának, a Saul fia c. film vörös szőnyeges bemutatójára, amely lelkes fogadtatást kapott és nekem is nagyon tetszett! Nagyon drukkolok nekik, hogy elnyerjék az Arany Pálmát, igazán megérdemelnék! A főszereplő, Röhrig Géza alakítása pedig egyenesen lenyűgözött! (Aki egyébként mindamellett, hogy fantasztikusan színész, gyönyörű verseket is ír!)

Cannes, mint minden évben most is csak úgy nyüzsög...

Itt van a fesztiválon Charlize Theron, jópár Victoria's Secret modell, Vincent Cassel, Julianne Moore, Zoe Kravitz a Mad Maxbol, Salma Hayek, Eva Longoria a L’Oréal képviseletében, a szemben úszkáló hajón pedig Antonio Banderas...és hamarosan érkezik Leonardo Dicaprio is!

Tartsatok velem, mert ígérem részletesen beszámolok majd a napjaimról.

 

Szeretettel,

Timi