Vajna Timi Blogja Logo Vajna Tímea Blogja

2015. Május 17.
2 híres nő és egy szülinap

Andy asszisztensével, a kedves és szépséges Ágival elhatároztuk, hogy minden nap futunk fél órát a parton. A szombati nap kivételes volt, mert az egyik kedvenc színésznőm Jessica Lowndes futott velem szembe fekete nadrágban és zöld topban.

Majd hozzáláttam a Miss Universe Hungary ügyeinek intézéséhez. Most volt a lányok image fotózása. Annyira büszke vagyok rájuk, olyan szépek és elegánsak...méltón viselik, hogy a verseny részesei lehetnek. Képeket a Miss Universe Hungary by Timea Vajna facebook oldalon találhattok róluk. 

Este Steven Paul szülinapjára voltunk hivatalosak, amit a tengerparton rendeztek meg. Készítettem egy képet az új Disney film rajzfilm figurái alatt és az egyik legnagyobb indiai filmes disztribútorral, Kamal Jain-al. 

Majd átmentünk a Magyarországon forgatott Hercules c. film rendezőjének (Brett Ratner) hajójára. Hirtelen egy apró barna hajú lány ugrott Andy nyakába, aki nem volt más, mint Salma Hayek és akiről kiderült, hogy ő az egyetlen, aki az Ice ice baby számra (is) kiválóan tud salsázni...

Tartsatok velem holnap is tündérkék!

Szeretettel:

Timi